zaloznakukjakesh@gmail.com

Итно ви се потребни пари?

Вршиме позајмица

Позајмица на пари може да се земе само со лична карта, со поволен рок и камата за отплата. Контактирајте со нас и земете ја сумата што ви е потребна.

нашата работа низ бројки

1534

наши клиенти

965

остварени позајмици

80

апликации месечно

100%

легално и брзо

кои сме ние?

Заложна куќа постои од крајот на 2014 година, со тоа што граѓаните на Р.Македонија од тогаш имаат право да уживаат во еден нов поинаков начин на финансирање со кои што не се загрозува нивната кредитна способност.
Пред се нашата заложна куќа Кеш нуди легална, брза и дискретна работа.
Веќе 5 години на пазарот се трудиме да создадеме соодветни услови за ново финансирање, и од година во година задоволуваме се повеќе потреби на поголема група на граѓани и создаваме поголема доверба.
Нашата цел е пред се да се воспостави еден нов систем на работа во однос на финансирањето и самокредитирањето во МК, или пак нашето мото е – Финансирај се сам и земи онолку-колку што имаш.
Од друга страна пак даваме повторна можност на продажба на предмети од втора употреба со тоа што секој од нас би можел да купи дел од современата техника за одлични ниски цени .

Позајмица на пари

Само со еден повик вие можете да ги добиете сите информации за предметот кој сакате да го заложите – сума која може да се одобри, каматна стапка, рок на отплата. Доколку договорениот износ ви одговара, ваше е да поминете во некои од нашите канцеларии и да склучите договор, за 15 минути до посакуваната сума.


Во главно заложуваме лаптопи, мобилни телефони, телевизори, бела техника, злато и автомобили.

Договорите за техника ни се на 15 дена.
Договорите за злато и автомобили се на 30 дена.

Во случај да неможете да го подигнете предметот во предвидениот рок, имате право на плаќање само на каматата за да се продожи договорот.


Најчесто поставувани прашања

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

За да можеш да земеш позајмица од заложна куќа Кеш, мора да имаш навршено 18 години, лична карта и да го поседуваш предметот кој што сакаш да го заложиш односно да го оставиш како гаранција

Каматната стапка зависи од предметот кој што се заложува и од рокот на исплата на парите, договорената камата е фиксна во текот на целиот договор и се намалува само доколку се врши отплаќање на рати.

Договорите за техника се на 15 дена, договорите за злато и автомобили се на 30 дена и во двата случаи заложните должнци може да си ја плаќаат само каматата за да си го продолжат договорот. Исто така предметите можат да се подигнат и пред истекот на договорот.

Секако дека оваа зделка е легална, и заложна куќа ги исполнува сите услови за клиентите да се чувствуваат безбедно и сигурно.

© 2021 pozajmica.mk